Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
W danym momencie wiele rzeczy i sytuacji może nam się wydawać absurdalnych,nielogicznych,bezdusznych i egoistycznych.Szukamy wtedy winnych i próbujemy obarczyć cały świat za to,łącznie z najbliższymi sobie .Rzadko widzimy problem w sobie.Lecz z perspektywy czasu oceniamy to jako zrządzenie losu i jesteśmy wdzięczni mu za to. Dziwi mnie że ty tego nie widzisz Fiona. Śmierć zawsze będzie śmiercią. Nie jestem kobietą i nie będę dyskutował o odczuciach matki po stracie płodu. Jednak prawda jest taka że prędzej przeboleje ona tą stratę niż utratę tego już narodzonego,które dało jej tyle radości i szczęścia,a zwłaszcza bólu o którym tylko ona może wiedzieć i co pokazało jej sens jej bytu. Tysiulka powiedziała że szuka rady,od takich rad są lekarze i jej mąż. To oni oboje powinni decydować jak postąpić w tej sytuacji. A tysiulke odsyłam do pierwszego postu gabriela.
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Uffff, jaka to ulga retier1 kolejny raz, jak zawsze zreszta, wiesz, ze masz calkowita racje
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:
Uffff, jaka to ulga retier1 kolejny raz, jak zawsze zreszta, wiesz, ze masz calkowita racje

..................... nie chciałaś raczej powiedzieć, retier ,ty się jednak nie dasz zreformować(naprawić)
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:

..................... nie chciałaś raczej powiedzieć, retier ,ty się jednak nie dasz zreformować(naprawić)

I znowu masz racje
Zgłoś wpis
1 Post

(tysiulka)
Wiking
zakanczam ta beznadziejna farse....dla mnie retier 1 i gabriel jestescie nie do pojecia....pozostalym innym dziekuje.
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
tysiulka napisał:
zakanczam ta beznadziejna farse....dla mnie retier 1 i gabriel jestescie nie do pojecia....pozostalym innym dziekuje.

A nie lepiej będzie pasować : nie do ogarnięcia?
Co do farsy,sama ją stworzyłaś
Zgłoś wpis
1 Post

(tysiulka)
Wiking
ty czlowieku nigdy nie konczysz-prawda?zawsze musisz miec ostatnie slowo.I prosze cie skoncz juz udawac wielkiego mysliciela i inteligenta bo staje sie to smieszne.pozwol ze to inni zdecyduja kto tu urzadzil farse.ty napewno strzeliles niezla popisowke....tylko jakos inni niestety nie chca juz ciebie sluchac...przestaw sie na motoryzacje,moze tam znajdziesz wiecej poplecznikow...
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Więc Aśćka, jeśli nie rzucasz słów na wiatr
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ja tylko zapytam :
dlaczego latacie do Polski rodzić ??
bo taniej ??
okradacie w ten sposób płatników podatku i zusu
kto zato zapłaci ??
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
skoro tak cudownie w tej norkowni dlaczego latacie do Polski się leczyć ??
tu płacicie podatki to tutaj się leczcie i tutaj rodzcie swoje dzieci
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok